MENU

Partner worden van Duurzaam MOED

Maak uw producten en diensten zichtbaar op Duurzaam MOED. Geef daarmee ondernemers in het Hart van Brabant inzicht in de mogelijkheden voor energiebesparing en duurzame opwekking. Kom in contact met gelijkgestemde organisaties en creëer bewustwording rondom de vele energie-oplossingen die er zijn om verdere klimaatverandering tegen te gaan. Zo wordt u partner van duurzaam MOED:

  1. Uw organisatie bevindt zich in het Hart van Brabant
  2. Uw organisatie levert zakelijke diensten en producten die aantoonbaar bijdragen aan een reductie van de uitstoot van broeikasgassen. Dat kan bijvoorbeeld doordat u adviseert over energiebesparing of duurzame energieopwekking of daar producten voor levert.
  3. Uw organisatie is bereid om op de eigen website een weblink te plaatsen naar Duurzaam MOED. U ontvangt daarvoor een kort nieuwsbericht dat u bij die weblink of in een eigen nieuwsbrief kunt plaatsen.
  4. Uw organisatie levert een bijdrage aan de blog van Duurzaam MOED. Op die blog staan inspirerende en niet-commerciële artikelen die een relatie hebben met energiebesparing, duurzame opwekking, klimaatverandering of klimaatbeleid.

Specificaties van aanlevering

Om uw organisatie zichtbaar te maken op Duurzaam MOED hebben we het volgende van u nodig:

  1. De digitale pasfoto van de contactpersoon van uw organisatie. Met die contactpersoon kunnen geïnteresseerden contact opnemen om te besparen op energie of duurzame energie op te wekken.
  2. De naam, het e-mailadres van uw contactpersoon en het webadres van uw organisatie.
  3. Het logo van uw organisatie in jpg.-formaat.
  4. De bijdrage aan de blog van Duurzaam MOED is ongeveer een halve A4 groot. De inhoud is niet commercieel. Uw bijdrage geeft ondernemers een tip, eye-opener of inspirerende informatie over energiebesparing, duurzame energieopwekking of een ander onderwerp dat hieraan is gerelateerd.
  5. Mail uw gegevens en bijdrage naar contact@ duurzaammoed.nl