MENU

Door: DuurzaamMOED, 21 september 2017


Onder druk wordt alles vloeibaar…

Stel… het is eind september en U krijgt in uw mailbox, via Facebook, de gezamenlijke omroepen, het journaal, Nieuwsuur en een brief van premier Rutte een Alarm-allert met de volgende inhoud:

“Over 2 maanden zijn wij genoodzaakt de gaslevering te staken. Onze relatie met Rusland en Noord Afrika is de laatste weken zo verslechterd dat de aanvoer stagneert. Ook het Groninger gasveld is zodanig uitgeput dat verdere onttrekking, mede in verband met aardbevingsgevaar niet verantwoord is.

Wij als regering hebben hiertoe met instemming van de 2e kamer moeten besluiten. Echter wij gaan er vanuit dat burgers en de markt inventief genoeg zijn om in de komende 2 maanden oplossingen te bedenken om warm de winter door te komen. Wij hebben beperkte middelen beschikbaar de Nederlanders met deze oplossingen te ondersteunen. Omgerekend komt dit neer op €5.000 per huishouden. Wij roepen u allen op per woning, VVE, straat, wijk, gemeente en provincie om deze oplossingen in de komende 2 maanden concreet te maken”

Wij laten u in 1,5 uur ervaren voor welke immense opgave de samenleving staat als de nood echt aan de man is. En geloof me dat moment gaat er komen.

Misschien niet dit jaar, maar altijd onverwacht…… U kunt er maar beter bij zijn! Schrijf u dus snel in > want vol is vol.

Stichting MOED

Plaats uw reactie