MENU

Door: DuurzaamMOED, 16 september 2015


Koplopers gezocht voor een energieke regio met MOED

Energieke regio en de Midden Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij voor Energie en Duurzaamheid (MOED) zoeken koplopers. Koplopers die met behulp van een energie-adviestraject en inspirerend netwerk gaan verdienen aan duurzaamheid. Wij maken gebruik van lokaal gevestigde onafhankelijke adviseurs die worden geselecteerd op basis van ervaring en competenties. Duurzaam en Energiek de toekomst in? Lagere kosten, tevreden werknemers en een positief imago? Sluit  je als koploper aan bij Energieke Regio met MOED!

Samen met u en andere koplopers uit de regio gaan we elkaar informeren en inspireren om energie te besparen en lokaal duurzaam op te wekken. Koplopers krijgen advies over de (financiële) voordelen van het verduurzamen van hun gebouwen. En via duurzaammoed.nl kunnen deelnemers hun maatschappelijke betrokkenheid en vorderingen etaleren. We bieden deelnemers een sterk local-for-local netwerk van integere onafhankelijke adviseurs, actief op alle relevante adviesgebieden.

Geïnteresseerd in deelname aan Energieke Regio met MOED? Zend dan een bericht met korte motivatie naar Jan Snelders van MOED via jsnelders@duurzaammoed.nl

logo MOED

 

 

logo energieke regio