MENU

Nu in de boekhandelIn vijf stappen CO2-neutraal
ondernemen

Energie besparen en duurzame energie opwekken
voor bedrijven

Halverwege 2013 werd een eerste exemplaar van het boek In vijf stappen CO2-neutraal ondernemen overhandigd. Tijdens een bijeenkomst van het Klimaatplein op het hoofdkantoor van NS namen onder meer oud minister Jacqueline Cramer, Michiel van Roozendaal (lid Groepsraad NS) en Willem Lageweg (directeur MVO NL) het boek in ontvangst. Het boek biedt op duidelijke en eenvoudige wijze handvatten om duurzamer te ondernemen.

In 5 stappen CO2-neutraal ondernemen boek presentatie

In vijf stappen CO2 neutraal ondernemen

 


Waar gaat het boek over?

In het boek In vijf stappen CO2-neutraal ondernemen worden handvatten aangereikt waarmee de lezer stap voor stap direct aan de slag gaat met duurzamer ondernemen. Ook wordt concreet beschreven waarom het zowel vanuit maatschappelijke als economische motieven interessant is hiermee te starten.

De lezer van dit boek ontdekt dat hij praktisch en met veel voorbeelden vandaag al kan beginnen de tientallen energiebesparingstips toe te passen in de eigen organisatie. Het boek sluit af met enkele voorbeelddoelstellingen welke zijn te gebruiken om een eigen strategie naar CO2-neutraal ondernemen te volgen.

Nieuwsgierig naar de inhoud? Bekijk hier het voorwoord en de inhoudsopgave. Het boek is hier te bestellen.

 

Wat anderen over het boek zeggenWillem Lageweg, directeur MVO Nederland:
“Rob van der Rijt verbindt in dit boek grote wereldvraagstukken aan praktische tips en inspirerende voorbeelden waarmee elke ondernemer meteen aan de slag kan”.

Jacqueline Cramer, Hoogleraar duurzaam innoveren:
“CO2 neutraal ondernemen is een belangrijk onderdeel van duurzaam ondernemen. Daarom is dit informatieve boek met praktische tips over CO2 reductie zeer nuttig.”

Sible Schöne, Programmadirecteur stichting Klimaatvriendelijk ondernemen en aanbesteden:
“Praktische resultaten op het gebied van energiebesparing en duurzame energie, zowel in het bedrijf als in de keten, dat is het doel de CO2-Presatatieladder. Dit boek laat hiervan inspirerende voorbeelden zien.”

Jan Jonker, Hoogleraar duurzaam ondernemen:
“Wil duurzaamheid wat worden dan is het eerste en voor nu een kwestie van gewoon doen. Deze publicatie biedt een stapsgewijs aanpak waar ieder bedrijf direct mee aan de slag kan. Dus wat let U?”

Foto boekoverhandiging: Robert Goddijn