MENU

Energie besparen en duurzame energie opwekken voor bedrijven

Energiebesparingstips

Op het Klimaatplein vindt u de tips en partners om te besparen op energiekosten of zelf duurzame energie op te wekken. Ook maakt u er gebruik van een gratis stappenplan waarmee u in 5 stappen zelf CO2-neutraal onderneemt. Iedere stap biedt u diverse bespaartips en ook direct de partners die u kunnen helpen om die stap concreet mee uit te voeren.

Direct besparen

Het Klimaatplein werd inmiddels meer dan 125.000 keer bezocht. Bespaar ook direct op úw energieverbruik met onze Quick Wins voor de gebouwde omgeving, op vervoer en in de bedrijfsvoering. Doe ook mee aan discussies en stel vragen op de LinkedIn Groep van Klimaatplein.com of volg ons op Twitter!

Laat u inspireren

Veel MKB-bedrijven gingen u al voor in CO2-neutraal ondernemen. Zij bespaarden fors op kosten en startten met het opwekken van duurzame energie. Daarmee leverden zij een bijdrage aan het tegengaan van klimaatverandering. Zie hieronder enkele filmpjes die dit concreet en praktisch weergeven. Laat u inspireren, of start direct zelf met behulp van het gratis 5 stappenplan.