MENU
CO2 emissie

Door: DuurzaamMOED, 26 januari 2016


CO2 calculator Web App berekent impact op klimaatverandering

Uw eigen impact op klimaatverandering berekent u laagdrempelig en snel met de gratis CO2-calculator Web App. Benieuwd naar wat uw organisatie aan broeikasgassen veroorzaakt door stroom-, gas- of brandstofverbruik? Vul uw verbruiksgegevens in de Web App en ontvang meteen het resultaat.

CO2-voetafdruk bepalen
Iedere organisatie veroorzaakt uitstoot van CO2. Omdat er verwarmd wordt of gebruik gemaakt wordt van elektriciteit. Ook weg- en vliegverkeer veroorzaakt uitstoot van broeikasgassen. De gratis Web App CO2-calculator geeft inzicht in waar u impact op klimaatverandering heeft en waar die relatief het grootst is. Zo kunt u ook makkelijk direct besparingsmogelijkheden nemen om die impact te verkleinen.

Voordelen Web App
In een handomdraai berekent u op alle mobiele apparaten van alle merken uw eigen CO2-voetafdruk. Maar ook bij het maken van investeringsbeslissingen kunt u direct het CO2-voordeel berekenen van een energiezuinig gebouw, machine of vervoersmiddel. Zo weet u zeker dat u een duurzame keuze maakt. Probeer het zelf en ga via uw mobiele apparaat naar de gratis CO2-calculator Web App toe.